Uutiset ja blogi

Katso ja lue uusimmat ajankohtaiset artikkelit, nimitykset ja tiedotteet.


Hyvää joulua ja menestystä vuoteen 2020!

Maanantai 23.12.2019

Joulu kolkuttelee jo ovella, ja suljemme toimistomme tänään 23.12. poikkeuksellisesti jo klo 14. Jouluaatosta 24.12. tapaninpäivään 26.12. Alenin väki on joulun vietossa. Työn touhuun palaamme jälleen 27.12., jolloin palvelemme normaalisti klo 8-16.30. 

Joulumuistamisiin varatut rahat päätimme lahjoittaa tänäkin vuonna Pirkanmaan Syöpäyhdistys ry:lle tukemaan heidän arvokasta työtään syöpään sairastuneiden sekä heidän läheistensä tueksi sekä syöpäriskin pienentämiseksi. 


Tämän myötä haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä työntekijöillemme ja -hakijoillemme oikein rentouttavaa joulun aikaa ja menestystä vuoteen 2020!

 

 

Henkilöstöuutisia

Maanantai 2.12.2019

Alen Consulting Oy kasvaa ja vahvistuu! Rekrytointien ja suorahakujen moniottelija Jani Kallio aloitti 2.12. myyntijohtajan ja seniorikonsultin roolissa.

 

Nina Koskinen, Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja:

”Henkilöstöpalveluala on ollut viime aikoina murroksessa. Alan isot toimijat ovat ostaneet merkittävän määrän tunnettuja pienempiä yrityksiä tukemaan kamppailuaan markkinajohtajuudesta, eikä aina kovin onnistunein lopputuloksin. Me Alenilla katsomme päättäväisesti ja rohkeasti tulevaisuuteen. Kokoisellemme ketterälle, joustavalle ja vahvasti osaamiseen sekä palveluun panostavalle toimijalle on selvästi tilausta niin pienten kuin isojenkin yritysten tarpeissa ja osaajien urapoluilla.

Jani Kallio tuo meille merkittävän täydennyksen rekrytointi- ja suorahakupalveluihimme sekä yrityksemme kehittämiseen. Hänellä on liki 20 vuoden kokemus rekrytoinneista ja suorahauista asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Jani on tehnyt yhteistyötä niin pk-yritysten kuin valtakunnallisten pörssiyritysten kanssa. Hän myös hakee ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia ja omaa laajat verkostot yrityksiin ja osaajiin, heidät taitavasti yhdistäen. Tästä on inspiroivaa jatkaa yhdessä joukkueemme kanssa eteenpäin yli 25 vuotista taivaltamme.”

 

Jani Kallio:

”On kunnia päästä mukaan yritykseen, jolla on Eero Alenin aikoinaan luoma vahva perusta ja Eeron tyttären Ninan kautta jatkumo tähän päivään ja edelleen kauas tulevaisuuteen. Oli innostavaa huomata, miten hienosti näkemyksemme ja visiomme alasta, palveluista, toimintatavoista sekä tulevaisuudesta kohtasivat niin Ninan kuin koko osaavan tiimin kanssa. Meillä on kaikin puolin edellytykset onnistua ja tehdä menestystarinalle jatkoa.

Tulemme kuuntelemaan asiakkaitamme, työnhakijoita ja -tekijöitämme sekä kumppaneitamme herkällä korvalla. Seuraamme aktiivisesti henkilöstöalan ja muidenkin alojen tulevaisuuden trendejä. Näistä saadun ymmärryksen pohjalta kehitämme palveluitamme ja itseämme edelläkävijän otteella. Tulemme rekrytoimaan ja kasvamaan, mutta järkevästi. Alalla isoksi kasvaminen tuo nimittäin nopeasti eteen eturistiriitoja asiakkaiden välille ja suorahakuihin merkittäviä ns. offlimit -rajoitteita. Kohdataan ja jutellaan lisää.”

 

Lisätietoja: Nina Koskinen, p.050 555 0392, Jani Kallio, p. 050 529 2715

 

Olemme muuttaneet!

Kulunut syksy on ollut meillä Alenilla taas muutosten aikaa, sillä toimistomme muutti loka-marraskuun vaihteessa Klingendahlista Koskitaloon, Tammerkosken tuntumaan. Uusissa toimitiloissa on ehditty paiskia töitä jo kuukauden päivät, ja olemme kotiutuneet paremmin kuin hyvin! Onnistuneita rekrytointeja toteutetaan nykyisin osoitteessa Satakunnankatu 13 b, 33100 Tampere. 

Viimeisetkin viilaukset alkavat olla kunnossa, ja kyllähän näissä maisemissa kelpaa tehdä töitä. Käytävälle yhteistyökumppanimme Anetcom Oy toteutti lattiatarrat sekä upean, 10 metriä leveän Tampere-maiseman – tämän myötä Klingendahl ja Ratinanrannan maisemat kulkevat edelleen hengessä mukana. Aulaa puolestaan koristaa kohokuvioitu logomme sloganin kera. Anetcom kuvasi myös videon toimistoltamme, jonka voit käydä kurkkaamassa tästä linkistä.

Mitä pidät uudesta ilmeestämme? 🙂 

 

Kiitokset vielä Anetcomille hienosta työstä ja Niemen Muuttopalveluille hyvin hoidetusta muutosta!

Muutosten tuulet eivät ole loppumassa tähän, sillä ensi viikolla julkaisemme tiedotteen seuraavasta askeleestamme… 😉 Pysy siis kuulolla!

 

joulupuu

Joulupuu – jokainen lapsi on lahjan arvoinen

Maanantai 11.11.2019

Olemme tänäkin vuonna mukana Joulupuu Tampere -keräyksessä, osallistu Sinäkin! 

Joulupuu Tampere on perinteinen joululahjakeräys eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Keräyksen kohteina ovat esimerkiksi vähävaraisten perheiden lapset tai lastenkodeissa ja sijaisperheissä asuvat lapset, joilla ei välttämättä muutoin olisi mahdollisuutta saada joululahjaa. 

Keräykseen osallistuminen on helppoa, sillä keräyspisteitä sijaitsee ympäri Suomea yleisillä paikoilla, kuten Prismoissa ja Sokos-tavarataloissa, Tampereella myös Särkänniemessä. Lisäksi keräykseen osallistuvat meidän tavoin useat eri alojen yritykset. Kaikki Tampereen alueen yleiset keräyspisteet ja mukana olevat yritykset löydät täältä. Tarkempia tietoja keräyksestä ja siihen osallistumisesta voit käydä lukemassa Joulupuu -keräyksen kotisivuilta.

Etkö keksi sopivaa lahjaa? Keräystä varten on koottu monipuolinen lahjalista, josta löytyy hyviä vinkkejä eri ikäisille lapsille ja nuorille mieluisista lahjoista. Siihen kannattaa käydä tutustumassa, jos sopivan lahjan keksiminen tuntuu hankalalta. Lahjakortit ovat suosittuja lahjoja etenkin nuorten keskuudessa. 🙂 

Keräys järjestetään tänä vuonna 10.11. – 10.12.2019, joten osallistumisaikaa on reilusti!
Oma keräyspisteemme löytyy toimistoltamme heti aulasta, joten keräykseen voi osallistua kätevästi esimerkiksi työhaastattelun yhteydessä.

 

Tehdään yhdessä iloinen joulu kaikille lapsille ja nuorille! 🎄
#jokainenlapsionlahjanarvoinen ❤️