Henkilöstöuutisia

Maanantai 2.12.2019

Alen Consulting Oy kasvaa ja vahvistuu! Rekrytointien ja suorahakujen moniottelija Jani Kallio aloitti 2.12. myyntijohtajan ja seniorikonsultin roolissa.

 

Nina Koskinen, Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja:

”Henkilöstöpalveluala on ollut viime aikoina murroksessa. Alan isot toimijat ovat ostaneet merkittävän määrän tunnettuja pienempiä yrityksiä tukemaan kamppailuaan markkinajohtajuudesta, eikä aina kovin onnistunein lopputuloksin. Me Alenilla katsomme päättäväisesti ja rohkeasti tulevaisuuteen. Kokoisellemme ketterälle, joustavalle ja vahvasti osaamiseen sekä palveluun panostavalle toimijalle on selvästi tilausta niin pienten kuin isojenkin yritysten tarpeissa ja osaajien urapoluilla.

Jani Kallio tuo meille merkittävän täydennyksen rekrytointi- ja suorahakupalveluihimme sekä yrityksemme kehittämiseen. Hänellä on liki 20 vuoden kokemus rekrytoinneista ja suorahauista asiantuntijoista aina ylimpään johtoon asti. Jani on tehnyt yhteistyötä niin pk-yritysten kuin valtakunnallisten pörssiyritysten kanssa. Hän myös hakee ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia ja omaa laajat verkostot yrityksiin ja osaajiin, heidät taitavasti yhdistäen. Tästä on inspiroivaa jatkaa yhdessä joukkueemme kanssa eteenpäin yli 25 vuotista taivaltamme.”

 

Jani Kallio:

”On kunnia päästä mukaan yritykseen, jolla on Eero Alenin aikoinaan luoma vahva perusta ja Eeron tyttären Ninan kautta jatkumo tähän päivään ja edelleen kauas tulevaisuuteen. Oli innostavaa huomata, miten hienosti näkemyksemme ja visiomme alasta, palveluista, toimintatavoista sekä tulevaisuudesta kohtasivat niin Ninan kuin koko osaavan tiimin kanssa. Meillä on kaikin puolin edellytykset onnistua ja tehdä menestystarinalle jatkoa.

Tulemme kuuntelemaan asiakkaitamme, työnhakijoita ja -tekijöitämme sekä kumppaneitamme herkällä korvalla. Seuraamme aktiivisesti henkilöstöalan ja muidenkin alojen tulevaisuuden trendejä. Näistä saadun ymmärryksen pohjalta kehitämme palveluitamme ja itseämme edelläkävijän otteella. Tulemme rekrytoimaan ja kasvamaan, mutta järkevästi. Alalla isoksi kasvaminen tuo nimittäin nopeasti eteen eturistiriitoja asiakkaiden välille ja suorahakuihin merkittäviä ns. offlimit -rajoitteita. Kohdataan ja jutellaan lisää.”

 

Lisätietoja: Nina Koskinen, p.050 555 0392, Jani Kallio, p. 050 529 2715