joulupuu

Joulupuu – jokainen lapsi on lahjan arvoinen

Maanantai 11.11.2019

Olemme tänäkin vuonna mukana Joulupuu Tampere -keräyksessä, osallistu Sinäkin! 

Joulupuu Tampere on perinteinen joululahjakeräys eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Keräyksen kohteina ovat esimerkiksi vähävaraisten perheiden lapset tai lastenkodeissa ja sijaisperheissä asuvat lapset, joilla ei välttämättä muutoin olisi mahdollisuutta saada joululahjaa. 

Keräykseen osallistuminen on helppoa, sillä keräyspisteitä sijaitsee ympäri Suomea yleisillä paikoilla, kuten Prismoissa ja Sokos-tavarataloissa, Tampereella myös Särkänniemessä. Lisäksi keräykseen osallistuvat meidän tavoin useat eri alojen yritykset. Kaikki Tampereen alueen yleiset keräyspisteet ja mukana olevat yritykset löydät täältä. Tarkempia tietoja keräyksestä ja siihen osallistumisesta voit käydä lukemassa Joulupuu -keräyksen kotisivuilta.

Etkö keksi sopivaa lahjaa? Keräystä varten on koottu monipuolinen lahjalista, josta löytyy hyviä vinkkejä eri ikäisille lapsille ja nuorille mieluisista lahjoista. Siihen kannattaa käydä tutustumassa, jos sopivan lahjan keksiminen tuntuu hankalalta. Lahjakortit ovat suosittuja lahjoja etenkin nuorten keskuudessa. 🙂 

Keräys järjestetään tänä vuonna 10.11. – 10.12.2019, joten osallistumisaikaa on reilusti!
Oma keräyspisteemme löytyy toimistoltamme heti aulasta, joten keräykseen voi osallistua kätevästi esimerkiksi työhaastattelun yhteydessä.

 

Tehdään yhdessä iloinen joulu kaikille lapsille ja nuorille! 🎄
#jokainenlapsionlahjanarvoinen ❤️