RekryAuton kevätkiertue

Kesä saapuu kovaa vauhtia ja aurinkokin on alkanut porottamaan jo ihan kunnolla! Näin ollen myös RekryAuton on aika siirtyä kesälaitumille huilaamaan.

RekryAuto aloitti toimintansa syyskuussa 2018 ja positiivisen vastaanoton myötä päätettiin käynnistää kevätkiertue. Kevätkiertue startattiin talvisissa maisemissa 13.2.2019 Rekrytori-Koulutori tapahtumassa Ratinassa. Tämän jälkeen RekryAuto on kiertänyt jopa yli kymmenellä eri paikkakunnalla Pirkanmaan alueella ja innokkaita työnhakijoita sekä yrityksiä tavattiin niissä jokaisessa. Kiertueeseen on mahtunut muun muassa rekrytointitapahtumia, kauppojen edustoja, työpajoja sekä varuskuntia. Monet varmasti muistavatkin hauskat somepäivitykset Parolasta. Lisäksi RekryAuto kiersi kaksi päivää oppisopimusteemalla, ja iloksemme kyytiin hyppäsivät oppisopimusasiantuntijat Jani ja Marianna TAKK:lta.

Kokonaisuudessaan kevätkiertueella koettiin niin tuiskua, tuulta kuin auringonpaistettakin. Jonain päivänä oli pakkasta lähemmäs 10 astetta ja toisena satoi räntää ja viirit lähtivät lentoon. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut ja saimme myös nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä. RekryAuto löysi tiensä myös korjaamolle pariinkin otteeseen, mutta selvisi aina urheasti takaisin ajoon. RekryAuton kasvona sekä kuskina tunnetun uraohjaaja Pertti Nurmen terveiset kiertueesta:

 

”On hienoa kohdata aktiivisia hakijoita! Kiertueella ollessa nähtiin, että tarvetta työntekijöille sekä työpaikoille ja erityisesti niiden kohtaamisille on. Kannustan kaikkia hakijoita rohkeampaan kontaktoimiseen ja yhteydenpitoon yritysten kanssa. Osallistukaa rekrytointitapahtumiin ja tulkaa rohkeasti keskustelemaan ja kyselemään!” – Pertti Nurmi, Alen Consulting Oy

 

Kiertueelta päällimmäisenä mieleen jäivät onnistuneet kohtaamiset asiakkaiden kanssa. RekryAutolla vieraili paljon motivoituneita, potentiaalisia ja hyvällä asenteella varustettuja työnhakijoita, alan vaihtajia sekä opiskelumahdollisuuksista kiinnostuneita. Näiden lisäksi autolla vieraili myös mielenkiintoisia yrityksiä ja työnantajia, jotka puolestaan halusivat löytää uusia työntekijöitä. Suuri kiitos kaikille autossa poikenneille!

Vaikka auto kurvaa kesän rientoihin, Alen Consulting Oy jatkaa työnhakijoiden ja yritysten kohtaamispaikkana. Seuraa siis aktiivisesti nettisivujamme ja ole rohkeasti yhteydessä. Avoimet työpaikat ja lisätietoja palveluistamme löytyvät osoitteesta: www.alenconsulting.fi

 

Pertin vinkki niin työnhakijoille ja työnantajille: ”Ikinä ei tiedä minkä kulman takaa mahdollisuudet avautuvat ja oikeat työpaikat sekä työntekijät kohtaavat.”

 

Oikein aurinkoista kesää ja lämmin kiitos vielä kaikille autolla poikenneille!