Vastuullinen kesäduuni 2017

Keskiviikko 1.2.2017

 

Vuoden 2017 kesätyöhaut ovat startanneet ja olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa!

Haluamme omalta osaltamme tukea nuorten työllistymistä ja kantaa vastuun onnistuneesta kesätyökokemuksesta. Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvana työnantajana sitoudumme vastuullisen kesätyön periaatteisiin:

1. Hyvä hakijakokemus

Pidämme hakijan ajan tasalla siitä, miten rekrytointiprosessi etenee. Myös hakijoille, joita ei valita tehtävään, ilmoitetaan asiasta asianmukaisesti.

2. Mielekäs työ

Määrittelemme työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset selvästi. Haluamme edistää positiivista kuvaa työelämästä, mikä kannustaa opiskelemaan ja valmistumaan nopeammin työelämään.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Kerromme kesätyöläiselle työpaikan pelisäännöt ja käytöstavat. Ohjaamme työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja varmistamme, että perehdytys työtehtäviin hoidetaan asiakasyrityksessä suunnitellulla ja toteutetulla tavalla.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuorta kohdellaan tasavertaisesti muiden työntekijöiden kanssa ja hän on osa työyhteisöä heti alusta alkaen. Tarjoamme kesätyöntekijälle asianmukaisen työympäristön ja tehtäviin tarvittavat työvaatteet/-välineet.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Teemme aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annamme asianmukaisen työtodistuksen.

 

Lue lisää ja tutustu tarkemmin Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjaan osoitteessa: http://kesaduuni.org/