Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita Tampereen seudulla

Tarjoamme laadukkaasti ja luotettavasti henkilöstönvuokraukseen ja rekrytointeihin (myös suorahaku) liittyvät palvelut Tampereen seudulla.

› Rekrytointi

Yrityksen pitkäaikaisempia tarpeita varten suoritamme rekrytointitoimeksiantoja. Osaavan, taidoiltaan ja koulutukseltaan sopivan sekä motivoituneen työntekijän valinta on aina vaativaa. Vaakakupissa ovat työnantajan työtehtävään antamien vaatimusten ja toiveiden täyttäminen sekä myös työnhakijoiden odotuksiin vastaaminen niin palkka-asioiden kuin myös muiden työntekoon liittyvien asioiden osalta. Alen Consulting on ollut mukana yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijana jo vuodesta 1993 asti. Rekrytointi kauttamme suoritetaan aina suurella ammattitaidolla asiakasta kuunnellen.

Rekrytointiprosessin alkuvaiheessa selvitämme organisaatioon ja työtehtävään vaadittavat kriteerit, jonka jälkeen laadimme työpaikkailmoituksen yhdessä asiakkaamme kanssa. Jokainen hakemus käsitellään huolellisesti ja yksilöllisesti. Hakemusten joukosta karsimme tehtävään sopivimmat kandidaatit haastatteluun ja haastatteluiden perusteella ammattitaitoinen henkilöstökonsulttimme antaa oman suosituksensa toimeksiantajayritykselle.

Hoidamme tarpeen tullessa myös soveltuvuusarvioinnit. Finaalihaastatteluissa mukana on usein myös asiakas. Alen Consulting huolehtii hakijoista loppuun asti; myös niille hakijoille, jotka eivät tule valituksi tehtävään, ilmoitetaan.

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme!

› Suorahaku

Verkostomme kautta teemme myös, esim. lehti-ilmoitusten sijaan, ”headhunttausta” jolloin paikkaa ei ilmoiteta julkisen hakuun, vaan etsimme hakijaa muilla keinoin. Tämän tyylinen haku tulee usein kyseeseen, kun haetaan eri alojen vankkoja erikoisosaajia.

Aika usein tästä rekrytointitavasta pitävät sekä hakija että yritys. Tässä hakutavassa on monta muuttujaa. Kysy lisää – me kerromme!

› Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta sekä yritykselle että työntekijälle. Yritykselle se on erinomainen ja lähes riskitön ratkaisu määräaikaisiin ja muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Me vuokratyöntekijän työnantajana vastaamme työnantajan velvollisuuksista ja hoidamme rekrytointiprosessin yrityksen puolesta.

Työntekijä taas saa mahdollisuuden vaihtelevaan ja monipuoliseen työympäristöön ammattitaitonsa mukaan. Mikäli vuokratyöntekijä osoittautuu kullanarvoiseksi, on yrityksellä vuokratyösuhteen päätyttyä mahdollisuus palkata työntekijä vakituiseksi työntekijäksi.

Alen Consulting tarjoaa sekä asenteeltaan että ammattitaidoltaan parhaat ja luotettavimmat työntekijät yrityksen tarpeisiin. Huolehdimme sekä asiakkaistamme että työntekijöistämme asiakaslähtöisesti.

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme – katso yhteystiedot!